Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je profile opzeggen

Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je profile opzeggen

Badoo verwijderen is in de meeste gevallen niet moeilijk. Als je zelf je een membership hebt gemaakt en je hebt nog toegang, dan kan je in vijf simpele stappen je profiel wissen.

Hoe je een ongewenst Badoo profiel kunt verwijderen dat je zelf niet hebt aangemaakt of waar je geen toegang meer tot hebt lees je aan het eind van dit artikel.

Verwijderen via de computer system

  • Nadat je bent ingelogd klik je op je profielnaam. Klik hierna op het tandwieltje ( ) om bij je instellingen te komen.
  • Scroll naar beneden toddler de optie a€?Account verwijderena€?. Klik hierop.
  • Nu verschijnt er een popup came across een paar opties. Kies de optie a€?Je account verwijderena€? en klik vervolgens op a€?Verdera€? (onder de grote blauwe knop).

Tijdens de laatste stap moet je bevestigen dat je echt wilt opzeggen. Omdat Badoo natuurlijk geen gebruikers wil verliezen proberen ze je om te kopen door je 3 dagen gratis Superkrachten te geven als je nu annuleert. Even ervan uitgaand dat je daadwerkelijk je accounts wilt opzeggen moet je bij deze stap wederom niet op de grote blauwe knop klikken, maar op het linkje daaronder fulfilled de tekst a€?Je accounts verwijderen’.

Fantastic profits. Je hebt je Badoo profiel nu gewist. Krijg je spijt, dan kan je binnen een maand je levels laten herstellen. Mocht je dit willen, neem dan get in touch with op satisfied de Badoo helpdesk. Zij sturen je dan een email fulfilled een hyperlink om de verwijdering ongedaan te maken.

Verwijderen via de app op je telefoon

  1. Start de Badoo app en klik op het selection icoontje.
  2. Klik op het tandwieltje naast je profielfoto.
  3. Nu ben je in de instellingen terechtgekomen. Scroll naar beneden totdat je de optie a€?Account’ ziet. Klik hierop.
  4. Nu krijg je een aantal opties te zien. Om je accounts volledig te wissen kies je de onderste optie met de tekst a€?Account verwijderen’.
  • Badoo gaat nu proberen om je op andere gedachten te brengen. Laat je niet afleiden en kies nogmaals voor a€?Account verwijderen’ en klik op verder.
  • Je curved er bijna: in een laatste poging om je-te laten blijven gaan ze nu proberen je om te kopen found gratis Superkrachten. Negeer dit en klik helemaal onderaan op de back link a€?Nee, verwijder mijn profile’.
  • In de laatste stap moet je een reden opgeven (kies er een pass away je leuk vindt) en klik nogmaals op a€?Account verwijderen’.

Als je deze stappen doorlopen hebt, is actually je Badoo profiel weg. Internet als wanneer je je profiel wist via de computer geldt ook hier dat je levels binnen 30 dagen hersteld kan worden, mocht je dit willen. Hierna is actually je levels definitief weg.

Tot position kan je nog de app van je telefoon verwijderen, wish perish heb je niet meer nodig. Doe dit via iTunes of Google Gamble, of op de manier perish je gewend bent om software van je telefoon te verwijderen.

Ongewenst Badoo membership verwijderen

Het komt ook voor dat mensen een accounts bij Badoo hebben dat ze niet zelf hebben aangemaakt. Of Badoo informatie van Facebookprofielen heeft geschraapt en hier eigen profielen mee heeft aangemaakt of dat mensen zonder te weten een levels hebben aangemaakt omdat ze bijvoorbeeld op een spam email van Badoo hebben geklikt is actually niet helemaal duidelijk.

Hoe dan ook, als er een Badoo profiel bestaat found jouw naam, foto en gegevens en jij hebt zelf hiervan geen inloggegevens dan are dit natuurlijk erg vervelend.

Jarenlang was actually het erg lastig om hier vanaf te komen omdat Badoo niet meewerkte aan verwijderverzoeken. Maar inmiddels hebben ze een pagina aangemaakt waarop je kan aangeven dat je profiel uit de yahoo zoekresultaten verwijderd moet worden, ook als je geen wachtwoord hebt.

Je profiel verwijderen via de speciale Badoo verwijder pagina

Kom je niet van je Badoo membership af via een van de bovenstaande manieren en levert de helpdesk ook niets op? Vul dat het formulier op de volgende pagina in om je profiel uit Google te verwijderen:

Verwijderen via yahoo

Mocht je accounts na 14 dagen nog steeds te vinden zijn in Google, dan kan je ook direct bij yahoo een verzoek tot verwijdering indienen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.